2013.01.23.
07:58

Írta: Visart

Nyílt napot tartott a Modart!

A szokásosan évente kétszer megrendezett nyílt nap közül az elsőre január 15-én került sor. Az óriási érdeklődésre való tekintettel idén először külön rendezte meg az intézmény a menedzser és a tervező szakok bemutatóját.

Az érdeklődők az oktatási igazgatók és a tulajdonosok által megtartott előadásokon kívül ezúttal olyan már végzett hallgatók beszámolóját is meghallgathatták, akik már bizonyítottak szakmájukban és sikerrel vették az iskolai élet kihívásai után a való élet akadályait is.

A tervező szak két tavalyi végzőse Garamvölgyi Eszter és Tóth Cili, a WildPastel tulajdonosai beszéltek arról, hogyan jutottak el odáig, hogy létrehozták saját márkájukat. Rusznák Laura - jelenleg a Louis Vuitton-nál dolgozik- pedig megosztotta a párizsi anyaiskolában szerzett tapasztalatait; ő egyike azoknak, akik kihasználva az iskola nyújtotta lehetőséget, a negyedik évét kint töltötte.

Modart nyílt nap_10.png

A menedzser szak iránt érdeklődők Csoma Csillának, a Merusha tulajdonosának előadásából tudhatták meg, hogyan hasznosította a Modart-ban szerzett ismereteit. Csilla beszélt arról, hogyan valósította meg álomszerű terveit, hogyan fejlesztette professzionális vállalkozássá menyasszonyi ruhaszalonját.

Modart nyílt nap_4.JPG

A résztvevők létszáma minden eddiginél jóval magasabb volt mindkét szakon s az előadások közben is folyamatosan érkeztek újabb érdeklődők. Meglehetősen sokan voltak, akik mindkét szak előadásait meghallgatták és mindenki számára elérhető volt az egész napos szín-és stílustanácsadás. 

Modart Nyílt nap tervező_2.JPG

modart nyílt nap_7.JPG

A tervező szakos hallgatók un. „kipakolását”, azaz a félévi vizsgamunkákból összeállt kiállítás megtekintését kifejezetten javasolták a leendő diákoknak, hiszen mindennél jobban árulkodnak ezek a legjobb munkákból összeállított anyagok arról, milyen munka folyik az iskola falain belül.

szilviképenyíltnap1.JPG
szilviképenyíltnap3.JPG

szilviképenyíltnap2.JPG



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyílt nap

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr855034418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása