2013.04.05.
12:09

Írta: Visart

MODART ALUMNI; KÖVETJÜK A TEHETSÉGEK ÚTJÁT

KISS MÁRK „SOK OLDALA”

A Modart Művészeti és Divatiskola büszkén követi nyomon volt növendékeinek szakmai útját, annál is inkább, mivel közülük sokan nemcsak hazai, de nemzetközi sikereket is elkönyvelhetnek.
A büszkeség azonban úgy tűnik kölcsönös, hiszen nem feledve honnan indultak interjúkban, honlapjukon és számos egyéb fórumon említik meg a Modart-ot, mint szakmai karrierjük első állomását.

A Modart Budapest Alumni oldalon folyamatosan olvashatók a hírek a volt tanítványok eredményeiről, láthatók fotók tervezéseikről, az általuk stylingolt divatanyagokról.

Terveink szerint, ezentúl nemcsak a Fb-on számolunk be a sikerekről, de itt a blogon is készítünk anyagokat a volt tanítványokról.

Azoknak, akik követik a közösségi oldalon az aktivitásunkat, bizonyára feltűnt már, hogy vannak szinte állandó szereplők, ők azok, akikre igazán büszkék vagyunk és munkájukkal folyamatosan bizonyítják, hogy a tehetségüket és a Modart-ban tanultak igazán remekül kamatoztatják.

kissmarkportré.jpg

Ilyen Kiss Márk is. Habár tervezőként végzett, legtöbben mégis stylistként ismerik, de sokoldalúságát bizonyítja, hogy számos esetben inkább art direktingnek nevezhető a munkája, azaz nemcsak az öltözetért felel, hanem teljes körűen megszervezi a fotózást, benne a modellek kiválasztását, a sminket, a frizurát és a helyszínt is.

A Modart-ban minden szakon, évfolyamon azt a szemléletet sajátíthatják el a diákok, hogy sokoldalúan, a lehetőségek széles skáláját kihasználva lehet jól érvényesülni és meg kell találni az átjárást a társszakmák, kiegészítő tevékenységek felé. 

kissmark_2.jpg

Márk kiválóan alkalmazza a gyakorlatban ezt, hiszen észrevette, hogy a lehetőségek tervezőként szűkebb teret adnak, miközben tudása, kvalitásai stylistként is sikeressé tehetik.
Miközben nem hagyott fel a tervezéssel sem, de a munkái során folyamatosan tanul és a megszerzett tapasztalatok nemzetközi karrierre is képessé teszik majd.

kissmark_3.jpg

Referenciái között találjuk a leghíresebb hazai színésznők, énekesnők öltözeteinek megtervezését, nagy cégek reklámkampányaihoz kérik fel és ma már a szakmában a nevét mindenki ismeri, elismeri.

kissmark_1.jpg

Munka iránti alázata, maximalizmusa és a folyamatos fejlődésre, tanulásra való igénye biztosíték arra, hogy nemcsak hazai berkekben, de nemzetközi terepen is sokat látjuk még munkáit, stylistként és tervezőként egyaránt.

A Modart Budapest Alumni oldalán még több befutott tanítványunkról olvashatók, láthatók hírek, cikkek, fotók, divatanyagok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr365199691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása