2010.06.03.
12:26

Írta: modart

modart diploma divatbemutató - 2010. június 13., Millenáris

A Modart Művészeti és Divatiskola 2010. június 13-án 17 és 19 órakor tartja a Millenáris park Fogadójában éves, nagysikerű diploma divatbemutatóját. 

Iskolánk a divat, ruházat és a vizuális megjelenés területén oktat, képez diákokat. Partneriskolánknak a párizsi Mod’Art Internationalnak, a világ számos pontján – London, Mumbai, Shanghai, Lima, Buenos Aires, Belgrád, Madrid – van partneriskolája, Magyarországon kizárólag mi foglalkozunk francia elvű divattervező képzéssel.
 
Idén 11 hallgató végez divattervező szakon. Személyenként egy mini-kollekciót készítettek el, ami hat sziluettet jelent kiegészítőkkel együtt. A diplomázók ezeken a mini-kollekciókon keresztül mutatják be a három év alatt elsajátított, a francia elvárásoknak megfelelő szakmai tudásukat. A harmadik év végéig csak a legjobb hallgatók juthatnak el, készíthetik el bemutatójukat. Mint tavaly, idén is nem csak női ruha kollekciókat, hanem férfi, gyermek és tini ruhákat is láthatnak a meghívottak. 
 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr792053147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása