2011.04.12.
20:46

Írta: modart

Szabó Kitti a Divatkreátorok versenyében

Kiss Márk után újabb egykori Modartos diák jutott be a TV2 A Divatkreátor című műsorának legjobb tervezői közé. Szabó Kitti a műsor második szériájban mérheti össze tudását  13 másik Divatkreátor jelölttel. A szabályok az idei évadban sem változtak, a kihívás viszont sokkal nagyobb. A versenyzőknek ugyanis nem csak a COIN fődíjáért, de a Triumph Ispiration Award fehérnemű tervező verseny fődíjáért is meg kell küzdeniük egymással.

Április 7-én elstartolt A Divatkreátor című műsor második évada. A tervezői műhelynek ismét a Párisi Nagyáruház ad otthont, a versenyzők munkáit pedig most is Görög Zita műsorvezető, és Andó Ildikó az ELLE magazin divatszerkesztője felügyeli. 

  Szabó Kitti (fotó: Próbafülke Produkció / A Divatkreátor)

Az első adásban rögtön nehéz feladat elé állították leendő divatkreátorokat: akiknek GörögZita következő heti ruháját kellett megtervezni. A műsorvezető határozott elképzelésevel feladta a leckét a fiatal tervezőknek. Segítség képpen azért elárulta,, hogy a fekete színt és a strassz köves feliratokat egyáltalán nem szereti, a narancssárgától pedig bebandzsít.

A Modart tavaly diplomázott hallgatója, Szabó Kitti a tavasz színeiből inspirálódva tervezte meg egyedi aplikációs ruháját, melynek felső részét a zsűri is figyelemre méltónak értékelte. Kitti az első akadályt könnyedén vette, de a feladtaok hétről-hétre nehezednek, a tét pedig nagy, hiszen a műsor végső nyertesének kollekcióját a budapesti COIN divatáruházban értékesítik majd, ami jó eladási mutatók esetén bekerülhet a COIN világszerte több mint 550 üzletét ellátó értékesítőrendszerébe is. A műsorban kiválasztott divattervezők pedig részt vesznek a Triumph Inspiration Award fehérnemű versenyében is, melynek nyertese a 2011-es berlini divathéten debütálhat fehérneműkollekciójával.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 görög zita divatkreátorok szabó kitti

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr602821304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása