2010.09.29.
08:34

Írta: modart

kiss márk divatkreátor lett

Kiss Márk bejutott a TV2 Divatkreátor című műsorának legjobb tervezői közé. Iskolánk egykori hallgatója így tíz héten át küzdhet, hogy végül a MEGASZTÁR 5 fináléjában megküzdjön a végső győzelemért, és persze az óriási szakmai lehetőségekkel kecsegtető fődíjért.

Az október 7-én startoló műsor első sorozatában Kiss Márknak tizenkét társával együtt, hétről-hétre a MEGASZTÁR 5 döntőseinek megmérettetéseire kell egyedi, az énekesekhez és a versenyfeladatukhoz illő ruhakollekciókat tervezniük. 

  Az első fotón:
Katona Bálint, Csaba Varadi, Kiss Márk, Krisztina Martin, Dominique Weaver, Dudás Judit, Kyra Bak, Galla Zoltán Péter, Tóth Tamara
(fotók: Próbafülke Produkció / A Divatkreátor)
 
A hetente változó feladatok érdekesek és sokszínűek lesznek: a folklórihletéstől, a Budapest ihletésen át, még szemétből tervezés is vár a Divatkreátorokra. A műsor csütörtök esti adásaiban látni fogjuk az inspirációgyűjtést, az első skicceket, az anyagvásárlást, a szabást-varrást és a ruhapróbákat. Az utolsó simításokat viszont már a Megasztár szombati adása előtt és közben, élőben kísérhetjük majd figyelemmel. Atervezői műhelynek a Párisi Nagyáruház ad otthont, a versenyzők munkáit pedig Görög Zita műsorvezető, Andó Ildikó, a Megasztár 5 vezető stylistja és az ELLE magazin divatszerkesztője felügyeli majd.
 
A Divatkreátor megálmodóinak nem titkolt célja, hogy kellő támogatást nyújtsanak a fiatal hazai divattervezőknek a bemutatkozáshoz és karrierjük beindításához. A fődíjjal pedig esélyt adhatnak arra is, hogy a legrátermettebb induló világhírnévre tegyen szert. A nyertes kollekcióját ugyanis a budapesti COIN divatáruházban értékesítik majd, ami jó eladási mutatók esetén bekerülhet a COIN világszerte több mint 550 üzletét ellátó értékesítőrendszerébe is.
Aki viszont már a műsor ideje alatt szeretne hozzá jutni a tervező jelöltek egy-egy darabjához, az az adások után, a Vaterán licitálhat a Megasztár-jelöltek fellépőszettjeire.  
 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 kiss márk coin megasztár 5 kiss márk divatkreátor

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr62331396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása