2010.09.29.
13:23

Írta: modart

modart diploma divatbemutató - 2010. június 13., Millenáris

Június 13-án a Millenáris Parkban rendezték meg a Modart végzős divattervező hallgatóinak Diploma bemutatóját. Két alkalommal, mindkétszer teltház, összesen kb. 500 érdeklődő előtt mutatkoztak be a nagyközönségnek a diplomakollekciók.

A tizenegy divattervező szakon diplomázó diák egyenként hat-hat öltözéket mutatott be. Végzőseink ezeken a női, férfi, gyermek és tini kollekciókon keresztül mutatták be a három év alatt elsajátított, a francia elvárásoknak megfelelő szakmai tudásukat.

Diplomázóink: Bognár Hajnalka, Laczkó Lilla (Radical Chic) Rusznák Laura (accolade), Szűts Dóra, Horváth Zsófia, Ábrahám Nikolett, Szabó Kitti (indulgence), Bendik Boglárka (Under Water Love), Réger Zsuzsanna, Nagy Zsófia, Vámosi Márta

Videó: Modellpress

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr202332133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása