2014.05.23.
17:07

Írta: Visart

FRANCIA DIÁKOK A BUDAPESTI MODART-BAN

A francia anyaiskola 60 diákja tett látogatást a budapesti Modart-ban május közepén, a diákok 5 napot töltöttek azzal, hogy megismerjék iskolánkat és betekintést nyerjenek a hazai divat áramlataiba.


Első itt töltött napjukon a Modart falai között megtartott előadásokon vettek részt. Tömpe Lia, az iskola  igazgatója tartott beszédet, melyben bemutatta az iskolát a francia diákoknak.

francia diákok_1.jpg

A Modart tervező szakának oktatási igazgatója, Horváth Szilvia prezentációjában az iskolában végzett, nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is jelentős sikereket elért egykori hallgatókról beszélt. Többek között beszélt arról, hogy Magyarország is büszkélkedhet már számottevő tervezői sikerrel, s hogy mennyire büszkék vagyunk arra, hogy az iskolánkból kikerülő diákok megállják a helyüket és valódi karriert tudnak építeni a divatvilágban.

francia diákok_6.jpg

A menedzser szak oktatási igazgatója, egyúttal a Reserved márka hazai képviseletének értékesítési vezetője, Novák Rita a hazai divatról, a márkákról és a legnagyobb márkák helyzetéről, pozíciójáról beszélt a francia fiataloknak. Rita, aki maga is a Modart divatmenedzser szakán végzett - igaz, ő maga, már a tanulás éveiben is e területen dolgozott - a legjobb példa lehetett számukra, hiszen pályája bizonyítéka annak, hogy, aki ezt az iskolát választja, megtalálja a helyét és a számítását végzett menedzserként.

francia diákok_2_1.jpg

Az előadásokat követőn egy bőséges büfé asztal várta a diákokat. A látogatás további napjain a franciák ismerkedtek a várossal, az itteni divatvilággal, hazai tervezőket látogattak meg és az éjszakai életbe is belevetették magukat.
„Tanulmányozták” a romkocsmák világát is, mint budapesti sajátosságot, megtekintették a Zsolnay gyárat és néhány varrodába is ellátogattak.

 

francia diákok_5_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr146196697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása