2010.06.23.
15:52

Írta: modart

diploma 2010: bognár hajnalka

BOGNÁR HAJNALKA

A gimnázium elvégzését követően az ELTE japán szakát váltotta először stylist képzésre, majd a MODART divattervező szakára. Témája a modern ember egyéniségének és személyiségének találkozása és összeütközése.
„Az egyéniség önállóan életképtelen, így a biztonságos azonosulásba menekül: egy létformához alkalmazkodik, annak jellemzőivel, és a szerepek személyiségéve válik. Ez a belső átalakulás idegrendszeri torzulást okoz.” - vallja Hajnalka, és munkájában ennek a torzulásnak látható és rejtett jegyeit veszi szemügyre. Az emberen külsőleg is megnyilvánuló lelki diszharmóniát a mesterségesen átdolgozott anyagfelületekkel, az anyagok kontrasztosságával, és a színek, az árnyalatok irányított dekompozíciójával kívánja szemléltetni kollekciójában.
 
 
A fotókért köszönet a FashionTime szerkesztőségének
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr62104203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása