2011.05.09.
21:53

Írta: modart

Íme Szabó Kitti különdíjas fehérneműje

Szabó Kitti különdíjat nyert a Triumph Inspiration Award 2011 fehérnemű tervező versenyén. Tavaly diplomázott hallagatónk a Divatkreátor című műsor versenyzőjeként tervezte meg az alább látható, a "Nők ünneplésének 125 éve" szlogen értelmezésében elkészített fernemű szettet, mellyel kiérdemelte a zsűri elismerését.

A Triumph Inspiration Award magyarországi döntőjét 2011. május 4-én rendezték meg a Coin divatáruházban. A verseny a TV2 Divatkreátor című műsorával együttműködésben zajlott. A magyar pályamunkákat elismert divattervezők és stylistok bírálták el: Andó Ildikó, a Divatkreátor vezető stylistja, Léber Barbara divattervező, Konsánszky Dóra divattervező és Orosz Barbara műsorvezető.

Kittinek ezúton is gratulálunk! Most már csak a Divatkreátor fődíja van hátra!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 triumph triumph inspiration award divatkreátor divatkreátorok szabó kitti

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr92891440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása