2011.10.03.
18:51

Írta: modart

DIPLOMA 2010-2011 - Visart-Modart közös kiállítás

2011. október 6.- 27.
Megnyitó: október 6. csütörtök, 19h
 
A budapesti Francia Intézet csoportos kiállítást rendez a francia gyökerű budapesti művészeti iskolák; azaz a Modart Művészeti és Divatiskola  és a Visart Művészeti Akadémia hallgatóinak diplomamunkáiból.
 
A kiállításon a  Modart a 2011-ben diplomázott hallgatók kollekcióiból mutat be öltözékeket, kiegészítőket, divatfotókat, amelyeknek többek között az emberi test, a Poirot könyvek, a vitorlázás, a börtönkultúra és az ökoszemlélet adott ihletet.
 
A Visart részéről grafikai tervek kerülnek bemutatásra, mint például illusztrált kiadvány és plakátsorozat a társadalmi tabukról, felvilágosító kampány a vízívás fontosságáról vagy egy bio gyorsétteremlánc környezetbarát csomagolásokkal.
 
A kiállítás az elmúlt két év legjobb diplomamunkáiból ad válogatást, ezenkívül a két intézmény jelenlegi hallgatói is bemutatnak különböző iskolai projekteket.
 
A kiállító fiatal iparművészek:
Balassa Nikoletta
Ésik Zsófia
Fonó Gabriella
Gergely Linda
Heller Berta
Kemény Gabriella
Kenéz Krisztina
Kiss Bernadett:
Konkoly Laura
Madar Anett
Mezőfi Andrea
Murányi Marcell
Sallay Nóra
Szalka Krisztina
Takács Tímea
Tarsoly Dóra
Varga Zsófia
 
 
Francia Intézet
1011 Budapest, Fő u. 17.
Nyitva tartás: hétköznap 12-19h

www.modart.hu, www.visart.hu 

Szólj hozzá!

Címkék: divat kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://modart.blog.hu/api/trackback/id/tr513275959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása